Den Bosch: we are ready for takeoff

Digital marketing Den Bosch

Wauw! eRocket is de afgelopen jaren flink gegroeid. We mogen inmiddels voor 140 klanten werken en ons team groeit lekker door. De korte lijnen blijven we belangrijk vinden. Onderling tussen collega’s én met onze klanten.

Daarom hebben wij feestelijk nieuws: wij gaan een tweede vestiging openen in Den Bosch! Zo kunnen we de korte lijnen die wij zo belangrijk vinden behouden en kunnen we snel blijven schakelen. ?

Arianne, Bram, Juliëtte en Levi gaan vanaf vandaag op missie om Bossche ondernemers te laten groeien in het online marketing universum! Kom jij binnenkort langs bij de nieuwe vestiging van ons online marketing bureau in Den Bosch? Wij zorgen voor een Bossche Bol! ?‍??‍?

Europalaan 2 Den Bosch

Over eRocket

Wij zijn eRocket. Een ambitieus online marketing bureau, gevestigd in Breda en vanaf nu dus ook in Den Bosch!? Wij gaan tot de maan en terug om kansen te pakken die jouw bedrijf laten groeien. Want samen groeien, dat is de kracht van eRocket. Sinds februari 2022 zijn wij gevestigd aan Europalaan 2 in Den Bosch.

Met onze strategie Multi Funnel Marketing ga je in één rechte lijn op je doel af. Dat werkt simpel. Met Multi Funnel Marketing halen we het beste uit alle onderdelen van online marketing: SEA, SEO en social media.

Hiermee behalen we mooie resultaten. Samen met Hypotheek Visie realiseerden we bijvoorbeeld 34% meer leads uit Google Ads. En met StrayShop zorgden we voor 102% meer bestellingen.

Online marketing Den Bosch

Betrokken en transparant online marketing bureau in Den Bosch

We gaan als een raket, maar blijven down to earth. Je hebt bij eRocket altijd direct contact met onze online marketeers. We zijn betrokken en nemen je graag mee in onze werkzaamheden én de resultaten. Speciaal voor onze klanten hebben we een dashboard ontwikkeld waarmee je 24/7 inzicht hebt. Ben jij klaar om te groeien? We helpen je graag verder!

Meer uit online marketing halen?

Wij presenteren graag de kansen die wij zien.

Meer inspirerende blogs

eRocket naar Las Vegas
eRocket takes off to Las Vegas
Fonk150
eRocket in de FONK150 met een beoordeling van 9,21
FD Gazelle 2022 winnaar
eRocket is FD Gazelle 2022

Belangrijke pagina's

Wat maakt jullie anders dan andere online markering bureaus?
Team
Over eRocket
Growth hacking voor Bram’s Bouwstenen

1.500% meer zakelijke bezoekers en 1.200% meer behaalde doelen. Door een samenwerking en het regelmatig opperen van nieuwe growth hacks is dit project succesvol geworden voor de zakelijke markt. In plaats van meer advertentiebudget kozen we voor een andere strategie.

Lees hier hoe we Lego als teambuilding hebben ingericht.