LinkedIn training

LinkedIn training

Wij groeien graag samen met jou. Dat doen we door alle onderdelen van online marketing te optimaliseren. Eén van die onderdelen is LinkedIn, een platform waar meer dan 9 miljoen Nederlanders gebruik van maken.

LinkedIn biedt veel kansen voor ondernemers en marketeers. eRocket heeft veel ervaring met LinkedIn en neemt jullie graag mee in de mogelijkheden van dit kanaal. Wil je meer leren over LinkedIn, schrijf je dan in voor deze training!

Deze onderwerpen komen in de LinkedIn training aan bod

  • LinkedIn anno 2024
  • LinkedIn voor persoonlijk gebruik
  • LinkedIn voor bedrijven
  • Het algoritme: zo maak je een goede post
  • Employee advocacy: zo krijg je je medewerkers of collega’s mee

 

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de training.

Ben je niet in de gelegenheid om op 08 mei deel te nemen? Houd deze pagina dan goed in de gaten of neem contact op met Wessel (wessel@erocket.nl)! Er volgen namelijk nog meer LinkedIn-trainingen in 2024.

 

Niveau van de LinkedIn training

Deze LinkedIn training wordt op instapniveau gegeven en is zeker geschikt als je nog weinig ervaring met LinkedIn hebt. We krijgen ook te horen dat ervaren LinkedIn-ers toch ook veel nieuwe zaken horen.

Praktische informatie

De trainingen worden fysiek gegeven op onze kantoren in Breda of Den Bosch. Zie hieronder voor actuele data.

Datum: 8 mei
Tijdstip: 14:45 uur tot 17:00 uur
Locatie: eRocket Den Bosch – Amerikastraat 3 – 5232 BE Den Bosch (Locatie: Blauw – Merin)

De komende LinkedIn training is gratis en duurt ongeveer 2 uur. Aan het eind van de training zullen er speeddates volgen met een aantal eRocketeers. Hier kunnen we 1 op 1 naar je profiel kijken of kan je sparren over ideeën voor je berichten.

Vragen

Heb je vragen over de LinkedIn training? Stuur dan een mailtje naar Wessel via wessel@erocket.nl of neem contact op met je vaste contactpersoon.

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.
Service illustratie 03

E-mail marketing

Nieuwsbrieven en e-mail automation. Voor veel bedrijven een goudmijn die nog aangeboord kan worden.

Ben jij klaar voor de training?