Wat kost een online marketing bureau?

Wat kost een online marketing bureau?

Online marketing kosten

Vraag je je af met welke kosten je rekening moet houden bij online marketing? Deze kosten zijn bij ieder bureau op te delen in deze onderdelen:

  • Tijd te besteden aan online marketing werkzaamheden
  • Advertentie budget voor Google Ads
  • Advertentie budget voor social media campagnes
  • Kosten voor het gebruik van tools

 

Online marketing kosten berekenen?

Wil je zelf jouw kosten voor online marketing berekenen? Dat kan. Vraag direct de kosten configurator aan.

MarketingKosten
Online marketing pakket€199,- tot €3500,- per maand
Online marketing per uur€80,- tot €150 per uur

 

Tijd voor online marketing werkzaamheden

Online marketing kost tijd en daardoor ook geld. Het uurtarief van online marketing bureaus verschilt per bedrijf maar ligt tussen € 65 en € 150 per uur. Bij eRocket hangt het af van jouw doelstelling en welk pakket we daarbij vinden passen. Bij ons zitten alle online marketing diensten zoals SEO, SEA & social media in een pakket dat we inzetten voor al onze klanten.

De kosten van online marketing bij eRocket zijn dus grotendeels afhankelijk van wat je wilt bereiken met je website. Op basis van jouw doelstelling adviseren wij één van onze pakketten.

Deze pakketten zijn in abonnementsvorm maar zijn, na minimaal 6 maanden, maandelijks op te zeggen. Waarom toch de 6 maanden? Dat hebben we nodig om te laten zien dat onze strategie werkt.

Wij houden dus niet van ‘uurtje-factuurtje’. Nadat we samen gekozen hebben voor een abonnement dat bij jouw bedrijf past, doen we er alles aan om jouw doelstelling te behalen. Daarbij stellen we iedere week vast welke werkzaamheden prioriteit hebben. Ook wanneer we extra uren moeten maken om de lancering van een nieuwe campagne binnen ons plan te lanceren, zal je geen extra rekening van ons krijgen.

Het belangrijkste vinden we dat je ons terugverdient! Bij de start van onze samenwerking zullen we daarom samen overleggen wat de mogelijkheden zijn.

online marketing kosten

Advertentiebudget voor Google Ads

In Google Ads kan je adverteren in de zoekmachine en betaal je per klik of per conversie. De kosten die je maakt voor de advertenties worden rechtstreeks aan Google gefactureerd en zijn in te stellen per dag of maand.

Wij beheren Google Ads campagnes van € 100 tot € 75.000 per maand. Ook hier kijken we naar de doelstelling en adviseren we welk advertentiebudget past en of het nodig is om te adverteren.

 

Advertentiebudget voor social media campagnes

In onze online marketing strategie zit ook social media marketing. We maken hierin content kalenders en springen in op de doelgroep met social media campagnes. Voor deze campagnes is het mogelijk om advertentie budget in te zetten. Deze kosten worden rechtstreeks aan Facebook, LinkedIn of YouTube gefactureerd.

Social media campagnes zijn in te stellen per looptijd en zijn in te zetten vanaf € 50 per campagne.

kosten Google Ads

Kosten voor het gebruik van tools

De kosten van online marketing kunnen ook het gebruik van betaalde tools bevatten. Bij eRocket gebruiken we veel tools waarmee we online marketing uitvoeren en die kosten worden uiteraard niet doorberekend. Het kan voorkomen dat je als klant een tool wilt inzetten zoals VWO, Hubspot of email automation. Aan die tools zitten kosten aan verbonden die niet door ons betaald worden. Ook hier geldt dat het budget voor die online marketing programma’s direct bij dat bedrijf gefactureerd worden.

Als je kosten vergelijkt tussen online marketing bureaus zal je dus naar de bovenstaande onderdelen moeten kijken. Bij eRocket zal je dus alleen een factuur voor de werkzaamheden van ons krijgen.

 

Online marketing met alle onderdelen

eRocket maakt gebruik van Multi Funnel Marketing. Met deze online marketing strategie onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus.

Bij Multi Funnel Marketing optimaliseren we alle online marketing kanalen om jouw doelstelling te behalen.

De middelen die we inzetten zijn afhankelijk van jouw doelstelling. Meestal zetten we een combinatie van zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA) en social media marketing in. Ook het type pakket en de online marketing kosten die daarbij horen, zijn afhankelijk van jouw doelstelling.

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.

Wat kost online marketing bij eRocket?

eRocket werkt met maandelijkse pakketten. Bij het bepalen van de doelstelling adviseren we over het pakket dat we nodig achten om de doelstelling te halen. In onze tool, het eRocket Dashboard, is altijd in te zien welke werkzaamheden we doen en hoelang we daarmee bezig zijn. Op deze manier heb je altijd inzicht in onze werkzaamheden en de resultaten. Door deze transparant tool heb je altijd beeld van de kosten die aan online marketing worden uitgegeven. Natuurlijk lichtten we de budgetten ook altijd toe in onze maandelijkse presentaties.