Wat kost een online marketing bureau?

Onze abonnementen

Multi Funnel marketing

eRocket maakt gebruik van Multi Funnel marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus.

Bij Multi Funnel marketing optimaliseren we alle online marketing kanalen om jouw doelstelling te behalen.

De middelen die we inzetten zijn afhankelijk van jouw doelstelling. Meestal zetten we een combinatie van zoekmachine optimalisatie (SEO)online adverteren (SEA) en social media marketing in. Ook het type abonnement en de online marketing kosten die daarbij horen, zijn afhankelijk van jouw doelstelling.

Online marketing kosten

Vraag je je af met welke online marketing kosten je rekening moet houden? De kosten van online marketing bij eRocket zijn grotendeels afhankelijk van jouw doelstelling. Wat wil je bereiken en hoeveel tijd is er nodig om dat doel te bereiken? Op basis van jouw doelstelling adviseren wij een eRocket Manager Basic, Professional of Custom abonnement.

Wij houden niet van ‘uurtje-factuurtje’. Nadat we samen gekozen hebben voor een abonnement dat bij jouw bedrijf past, doen we er alles aan om jouw doelstelling te behalen. Daarbij stellen we iedere week vast welke werkzaamheden prioriteit hebben. Ook wanneer we een maand extra werken, vanwege bijvoorbeeld een nieuwe campagne, is dat geen probleem. Je zult dus nooit zomaar een extra rekening van ons krijgen.

Het belangrijkste vinden we dat je ons terugverdient! Bij de start van onze samenwerking zullen we daarom samen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Wij adviseren je graag over een eRocket Manager die bij jou past.

Wat is SEO? eRocket online marketing Breda

eRocket Manager Basic

Multi Funnel plan voor zes maanden
SEO, SEA & social media marketing
Maandelijkse statistieken
Een vast aanspreekpunt
Maandelijks opzegbaar na 6 maanden

eRocket Manager Professional

Multi Funnel plan voor zes maanden
SEO, SEA & social media marketing
Tweewekelijkse statistieken
Snelle groei
Een vast aanspreekpunt
Maandelijks opzegbaar na 6 maanden

eRocket Manager Custom

Multi Funnel plan voor twaalf maanden
SEO, SEA & social media marketing
Wekelijkse statistieken
Intensieve samenwerking
Snelle groei
Een vast aanspreekpunt
Maandelijks opzegbaar na 6 maanden

Wat kost online marketing bij eRocket?

eRocket werkt met maandelijkse abonnementen. Bij het bepalen van de doelstelling adviseren we over het abonnement dat we nodig achten om de doelstelling te halen. In onze tool, de eRocket Manager, is 24/7 te zien welke werkzaamheden we gedaan hebben en hoelang we daarmee bezig zijn geweest. Op deze manier heb je altijd inzicht in onze werkzaamheden en de resultaten.

Meer weten over eRocket?

Wil je weten wat Multi Funnel marketing voor jou kan betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in. We kijken graag naar de online marketing kansen voor jouw bedrijf. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 076 782 0560 of ons aanspreken via de chat.