Google Partner in Breda

Al onze eRocketeers zijn gecertificeerde Google professionals. In combinatie met onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen met al jouw online marketing vraagstukken. Ben jij op zoek naar een Google Partner in Breda? Dan ben je bij eRocket aan het juiste adres.

Elk jaar dienen wij vier certificaten van Google te behalen met het hele team. Deze certificaten hebben wij nodig om een Google Partner te worden en dus met Google Ads te mogen werken. De vier certificaten die behaald kunnen worden zijn Google Search, Display, Video en Shopping. Wij kunnen op deze manier aantonen dat wij de juiste kennis in huis hebben om onze klanten te ondersteunen met Google Ads vraagstukken.

Juiste kennis en ervaring

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Breda met de Google Partner certificering? Neem contact op met eRocket. Door middel van onze Multi Funnel marketing strategie kunnen wij samen jouw online doelen behalen. Hoe wij dat doen? Wij combineren SEO, SEA en social media marketing zodat jouw doelstellingen behaald kunnen worden. Hierin maakt het niet uit in welke branche je werkt of welk vraagstuk je wilt aanpakken.

Op zoek naar een Google Partner in Breda?

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Als Google Partner in Breda denken wij graag met je mee. Neem contact met een van de eRocketeers! Je kunt ons bellen op 076 782 0560 of ons aanspreken via de chat.

Google Partner in Breda