Werken jullie voor mijn concurrenten?

We werken voor veel klanten in diverse branches. Het kan zijn dat we op dit moment voor jouw concurrent werken. 

Wanneer iemand met ons contact opneemt kijken we altijd of we al voor een concurrent werken. Op basis van de wensen kijken we hoe we hiermee omgaan. 

Bij de meeste branches kiezen we ervoor om niet voor de concurrent te werken.

Dit komt doordat onze manier van online marketing gericht is op alle onderdelen van online marketing. Advertenties in Google Ads of social media campagnes kunnen dan getarget worden op dezelfde doelgroep. Het is niet wenselijk om campagnes op dezelfde manier zo in te richten.

Er zijn ook branches waar we wel werken voor zelfde soorten bedrijven. Zo werken we voor fysiotherapeuten in diverse regio’s. De klanten van de ene regio zullen niet naar de andere regio gaan. Ditzelfde geldt voor tandartsen, kappers en glaszetters.

Voor enkele branches is het juist een voordeel dat we ervaring hebben. Zo hebben we een online marketing strategie die we direct bij 2 klanten kunnen optimaliseren. Zo hebben we klanten in Breda en Den Bosch die dezelfde dienst aanbieden. Onze online marketing strategie werkt voor beide klanten, waardoor we de kennis van de ene klant inzetten bij de andere. Beide klanten staan op 1 in Google op regionale zoekwoorden en de advertentiecampagnes zitten elkaar niet in de weg. 

Wanneer je contact met ons opneemt, zullen we altijd kijken of het kan. Wij zullen aangeven dat we voor een concurrent werken, niet welke 😉, en je verder op weg helpen met een ander goed online marketing bureau. 

Wil je weten of we voor een concurrent werken, dan kan je ook alvast onze referenties bekijken.

Gerelateerde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen aan eRocket

Staat je vraag er niet bij? Mail je vraag naar info@erocket.nl en we beantwoorden die binnen 24 uur.

Ready to launch?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Feugiat mauris volutpat sed eu odio venenatis. Sodales sed.