eRocket takes off to Las Vegas

eRocket naar Las Vegas

Van 12 t/m 17 februari 2023 zijn wij met het team in Las Vegas. Hierdoor zijn we minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent.

Klanten van eRocket

De eRocketeers zitten in een andere tijdzone maar bekijken regelmatig de email. Mocht je vragen hebben, dan kan je ze het beste mailen.

Wil je samenwerken met eRocket?

Wil je met ons samenwerken? Leuk! Wij bellen je graag volgende week om te kijken wat je wensen zijn.

Je kan ons alvast mailen op info@erocket.nl

Waarom gaan we als bedrijf naar Las Vegas

Erik zei begin 2019: eRocket wordt het ideale online marketing bureau

Daarnaast vertelde hij alle collega’s, klanten en vrienden wat we zouden doen als dat gelukt was….. We zouden met z’n allen naar Las Vegas gaan!

Een grap die uit de hand liep toen we dichter bij het ideale team kwamen. Het ideale team bestaat uit 12 online marketeers. Je bent dan groot genoeg om de tofste projecten te kunnen oppakken en klein genoeg om als team nog voor elkaar door het vuur te gaan. We haalden dit doel in 2021 dus zouden begin 2022 naar Las Vegas gaan. Toch ging die reis toen niet door vanwege corona restricties en een aantal besmettingen in onze groep. We wilden niet een paar collega’s achterlaten, dus hebben we de hele reis uitgesteld.

Maar nu is het daadwerkelijk zo ver, we gaan naar Las Vegas!

Inmiddels is het team twee keer zo groot en hebben we een groot aantal kamers in het Excalibur hotel in Las Vegas. We hebben daar een druk programma en zorgen dat we volledig opgeladen zijn voor als we terug zijn. Met veel inspiratie en energie zullen we weer vanaf 20 februari voor jullie klaar staan.

Het ideale team was toch 12 online marketeers?

We gaan dus naar Las Vegas omdat we het ideale bureau zijn geworden. Het ideale bureau bestaat uit 12 marketeers maar toch zijn we verder gegroeid. Steeds meer ondernemers wisten ons te vinden waardoor we bleven groeien. Ook de klanten van het eerste uur hebben we nog steeds.

Om toch dat hechte team te blijven, hebben we een tweede vestiging geopend. Als online marketing bureau in Den Bosch kunnen we daar ook ondernemers versterken. We bouwen in Den Bosch ook aan het ideale team van 12 online marketeers.

Wil je ook mee op reis?

Eén van de voordelen van werken bij eRocket is de jaarlijkse workation. We gaan ieder jaar een week op workation om te werken aan teambuilding, kwaliteit van ons werk en creativiteit. Het goede nieuws is dat we ook altijd op zoek zijn naar de beste online marketeers. Mocht je ook ieder jaar een week op workation willen en ben je de marketeer die we zoeken? Kijk dan op onze werkenbij-website en openstaande online marketing vacatures in Breda & Den Bosch.

Meer uit online marketing halen?

Wij presenteren graag de kansen die wij zien.

Meer inspirerende blogs

online marketing strategie
Deze online marketing strategie gebruiken we zelf
eRocket online marketing bureau
Wat maakt eRocket anders dan andere bureaus?
online marketing dashboard
Online marketing tool: eRocket Dashboard

Belangrijke pagina's

Wie gaat er aan mijn project werken?
Online marketing strategie
Over eRocket
Meer brochure aanvragen door positie 1 in Google met Janssen-Bouw

Op de belangrijkste zoekterm van Janssen-Bouw (8.100 zoekopdrachten per maand) staan we op positie 1 in Google. Met onder andere sterke contentpagina’s, een gebruiksvriendelijke website-indeling en goede interne linkbuilding stegen we week na week verder in Google en Bing.

Benieuwd hoe we dat gedaan hebben?