Erik Hermeler

Eigenaar en online marketeer

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica aan Avans Hogeschool Breda heb ik als programmeur en projectleider gewerkt bij verschillende bedrijven. Daar kwam ik steeds meer in aanraking met zoekmachine optimalisatie en verdiepte ik me meer in de kansen die online marketing bood. Ik bleef dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO, online marketing en Google Ads waardoor ik al snel merkte dat alleen één online marketing kanaal niet voldoende rendement opleverde.

Online marketingbureau

Na een aantal jaar besloot ik in 2015 om in Breda een online marketingbureau te starten vanuit het webbureau waar ik toen werkte. In de tijd dat ik PostAds runde heb ik de Multi Funnel marketing strategie verder uitgedacht. Samen met ons team van online marketeers combineerden we iedere dag de verschillende online marketing kanalen tot één grote online marketing strategie.

Eind 2018 is het besluit gevallen om PostAds een andere strategische richting te geven, waardoor ik eRocket ben gestart. Samen met oud collega Arianne ben ik bij eRocket de Multi Funnel strategie verder gaan ontwikkelen voor onze klanten.

Fan van Breda

Ik ben enorm fan van de mooie stad Breda. Het park, de vele restaurants en cafés en de leuke woonwijken. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, ben ik bij NAC Breda te vinden, maak ik muziek of ben ik in de bossen bij Dorst om te mountainbiken.

Natuurlijk kan ik je van alles vertellen over Breda, maar ik help je liever met deskundig online marketing advies en een passende Multi Funnel strategie. Ben je benieuwd wat Multi Funnel marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met mij op of kom langs bij eRocket in Breda!

Erik Hermeler