Erik Hermeler

// Erik Hermeler //

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica aan Avans Hogeschool Breda heb ik als programmeur en projectleider gewerkt bij verschillende bedrijven. Daar kwam ik steeds meer in aanraking met zoekmachine optimalisatie en verdiepte ik me meer in de kansen die online marketing bood. Ik bleef dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO, online marketing en Google Ads waardoor ik al snel merkte dat alleen 1 online marketing kanaal niet voldoende rendement opleverde.

PostAds & eRocket

Na een aantal jaar besloot ik in 2015 om PostAds in Breda te starten vanuit het webbureau waar ik toen werkte. In de tijd dat ik PostAds runde heb ik de Multi Funnel marketing strategie verder uitgedacht. Samen met ons team van online marketeers konden we dagelijks optimalisaties combineren tot 1 grote online marketing strategie.

Eind 2018 is het besluit gevallen om PostAds een andere strategische richting te geven, waardoor ik uit PostAds ben gegaan en eRocket ben gestart. Samen met oud collega van PostAds, Arianne, zijn we de Multi Funnel strategie verder gaan ontwikkelen voor onze klanten.

Breda fan

Ik ben enorm fan van de mooie stad Breda. Het park, de vele restaurants en cafés en de leuke woonwijken. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, ben ik bij NAC Breda te vinden, maak ik muziek of ben ik in de bossen bij Dorst om te mountainbiken.

Natuurlijk kan ik je van alles vertellen over Breda, maar ik help je liever met deskundig online marketing advies en een passende Multi Funnel strategie. Ben je benieuwd wat Multi Funnel marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met mij op of kom langs bij eRocket in Breda!

Erik Hermeler