Emma de Jong

Online marketeer

“Sinds ik bij eRocket werk heb ik zoveel geleerd wat ik gelijk kan toepassen. Ik krijg er dan ook energie van om nieuwe klanten te spreken en hen zo goed mogelijk te helpen. Elke dag is anders en elke dag leer ik iets nieuws!”

 

Tijdens haar studie Communicatie kreeg Emma voor het eerst te maken met online marketing. Dat was de reden om te kiezen voor de minor Strategie in Beweging. Hier werd de sociologische diepgang van marketing behandeld en toen wist ze het zeker, hier wilde ze iets mee doen. Na haar studie heeft Emma ervaring op gedaan in social media marketing, maar na een jaar was het tijd voor een nieuwe stap en kreeg ze bij eRocket de kans om haar kennis uit te breiden en om zichzelf te ontwikkelen.

In haar vrije tijd is Emma het liefst met vrienden. Het maakt haar niet uit of het naar de film gaan, winkelen, terrassen, uiteten gaan of juist zelf koken is, deze echte Brabander houdt wel van gezelligheid met een biertje. In de zomermaanden bezoekt Emma graag verschillende festivals, in de wintermaanden bouwt ze met liefde aan een carnavalswagen. Ze viert Carnaval dan ook met passie.

Emma werkt onder andere voor TuinOnlineShop, Kleemans, Total Dance, Tip Top Sailing, Dutch Yacht Rentals en Lehmann Automotive.