eRocket wint Dutch Search Awards: Beste Newcomer!

eRocket wint Dutch Search Awards voor Beste Newcomer

Dit jaar hebben wij voor het eerst meegedaan aan de Dutch Search Awards, en met succes! Onze case met Hypotheek Visie werd genomineerd in de categorie Beste SEA ChatGPT campagne en daarmee werden we ook genomineerd als Beste Newcomer!

Over de Dutch Search Awards

DSA is dé awardshow in ons vakgebied. Wij vinden de Dutch Search Awards extra bijzonder omdat de genomineerden worden bepaald door een vakjury. Die vakjury bestaat uit 100 marketeers die met veel passie en kennis alle cases hebben bekeken.

eRocket wint de award voor Beste Newcomer!

Op 1 december 2023 was het zo ver: de awardshow. eRocket was met het hele team aanwezig op deze mooie avond. Na de heerlijke hapjes en een feestelijk glas champagne was het tijd voor de awardshow. Onze ChatGPT case werd helaas geen eerste, maar we wonnen wel de eerste prijs voor Best Newcomer! Dit is voor ons een super waardering: we zijn met ons team bezig met creatieve en innovatieve online marketing!

Dit smaakt naar meer! We hebben heel veel energie gekregen van deze fantastische avond. Bedankt aan alle online marketeers die onze cases hebben beoordeeld en gefeliciteerd aan alle andere winnaars!

Meer uit online marketing halen?

Wij presenteren graag de kansen die wij zien.

Meer inspirerende blogs

Dutch Search Awards
eRocket x Hypotheek Visie genomineerd voor Dutch Search Awards
FD Gazelle 2022 winnaar
eRocket is FD Gazelle 2023
Fonk150
eRocket in de FONK150 met een beoordeling van 9,21
575% meer e-commerce omzet voor Exxcellent met social media

Exxcellent is een perfect voorbeeld van hoe wij graag samenwerken met onze klanten. Goede communicatie, vertrouwen en een groeistrategie op maat. Met social media campagnes realiseren we 15.741% meer omzet.