Donna Kuijten

// Donna Kuijten //

Enthousiast, leergierig en klantgericht; enkele woorden die mij beschrijven. Ik kom oorspronkelijk uit het dorpje Rijen vlakbij Breda, maar ik besloot al snel dat ik naar ‘de stad’ wilde. Tijdens mijn studie bedrijfskunde in Nijmegen heb ik kennisgemaakt met de vele aspecten van het bedrijfsleven, maar al snel wist ik dat marketing mij het meest trok. Aan het einde van mijn bachelor heb ik daarom enkele Marketing gerelateerde vakken gevolgd in Athene. Na een geweldige ervaring in Griekenland was ik helemaal zeker van mijn zaak en heb ik gekozen voor een masterspecialisatie in Marketing.

Passie voor online marketing

Tijdens mijn master kwam ik erachter dat ik ondanks mijn brede interesse in marketing het meest enthousiast werd van online marketing: de marketing van de toekomst! Om deze reden ben ik na mijn studie aan de slag gegaan als Online Marketeer. Hierbij ben ik teruggegaan naar het zuiden van het land en al vrij snel zat ik helemaal op mijn plek in Breda. In mijn vorige functie heb ik mij voornamelijk verdiept in het uitvoeren van een online marketingstrategie inclusief regelmatig contact met klanten. Nu de basiskennis er is, ga ik mij verder verdiepen in de vele mogelijkheden van online marketing en stappen zetten op strategisch niveau met Multi Funnel marketing. Samen met Erik en Arianne zet ik mij ervoor in om alle eRocket klanten verder te helpen met het ontwikkelen en toepassen van een gepaste online marketing strategie!

Terrassen in de zomer, snowboarden in de winter

In mijn vrije tijd houd ik ervan om veel te ondernemen, zo zit ik in de zomer graag met vrienden op het terras en vlieg ik in de winter van de piste op mijn snowboard. Daarnaast ben ik het gehele jaar door op de tennisbaan te vinden om een balletje te slaan. In mijn overige vrije tijd blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van marketing.

Benieuwd hoe ik jouw bedrijf verder kan helpen en welke strategie voor jou het meest geschikt is? Stuur een mail naar donna@erocket.nl of neem telefonisch contact op via 076 782 05 60.

Donna Kuijten