De beste online marketing strategie voor jou

Bij eRocket werken we met een eigen strategie: Multi Funnel marketing. Dit is onze online marketing strategie, waarbij we alle online marketing kanalen optimaliseren om een doelstelling te halen.

Voor welke bedrijven werkt Multi Funnel marketing?

Multi Funnel marketing werkt zowel voor business-to-consumer (B2C) als business-to-business (B2B) klanten.
Veel B2C bedrijven hebben een webshop. Bij hen richten we ons vaak op het aantal verkopen en optimaliseren we op de return on investment (ROI) om zo het meeste rendement te halen. De doelstellingen zijn bij webshops duidelijk meetbaar en zolang de kosten onder de baten blijven kunnen advertentiebudgetten daarop aangepast worden.
Een goed voorbeeld waarbij we Multi Funnel marketing met die doelstelling hebben ingezet, is de case van Polyestershoppen. Het budget in Google Ads werd steeds groter, terwijl de kosten per conversie te hoog waren. Hierdoor werd het minder rendabel om Google Ads in te zetten. Samen met de klant hebben we de Google Ads campagnes aangepast. De cost per conversion (CPA) ging omlaag van €15 naar minder dan €10, zonder in te leveren op het aantal conversies. Voor Polyestershoppen was dit een besparing van meer dan €1.000 per maand!
Niet alle B2C bedrijven hebben een webshop. Voor websites gericht op consumenten en bij B2B bedrijven zijn de doelstellingen vaak vergelijkbaar. Bij dat type klanten richten we de online marketing strategie vaak in om meer aanvragen via de website te krijgen. De producten of diensten van een bedrijf moeten goed in beeld staan en geoptimaliseerd worden. Wanneer de juiste bezoekers op de website komen, zorgen we via conversie optimalisatie dat deze potentiële klanten ook daadwerkelijk contact opnemen.
Een tool die we bij B2B klanten altijd inzetten is ons rapport waarmee we inzicht geven in de bedrijven die jouw website bezocht hebben. Dit eRocket B2B lead rapport is onderdeel van de statistieken die wij maandelijks tonen bij onze klanten.

Waarom Multi Funnel marketing voor ondernemers werkt

Veel van onze klanten zijn ondernemer en hebben een (MKB) bedrijf. De online marketing strategie die wij voor hen inzetten is Multi Funnel marketing. Vooral de samenwerking met ondernemers speelt bij deze strategie een grote rol. Zo combineren we onze kennis van online marketing en de kennis van de ondernemer over de markt. Als ondernemer ben je namelijk zelf het beste op de hoogte van de markt, je eigen product of dienst en weet je waar jouw klanten naar op zoek zijn. Onze online marketing kennis versterken we met de kennis van het bedrijf om zo de beste resultaten te realiseren. Multi Funnel marketing houdt in dat wij alle kanalen optimaliseren voor de zoekmachine (SEO), de online advertenties optimaal inzetten (SEA) en social media marketing op jouw doelgroep inrichten. De volgende informatie hebben wij hiervoor nodig van ondernemers:

  • Wat voor soort opdrachtgevers zoek je?
  • In welke regio zitten potentiële klanten?
  • Hoe wil je contact krijgen met deze potentials?
  • Hoe komen de meeste aanvragen op dit moment binnen?
  • Welke concurrenten moeten wij als benchmark aanhouden?

Met Multi Funnel marketing hebben we maandelijks contact, waarbij we de statistieken en werkzaamheden doornemen. Naast de input die we nodig hebben van de ondernemer, willen we ook tijdens onze gesprekken direct input gebruiken, zoals:

  • Kennis vanuit de ondernemer direct inzetten voor website teksten;
  • Beslissingen over het advertentiebudget;
  • Focus van werkzaamheden verschuiven over de kanalen;
  • Keuzes maken over de nieuwe kansen die maandelijks worden gepresenteerd.

Onze online marketing strategie is anders dan de 'old-school' online marketing strategieën en levert ook meer op. Door regelmatig contact te hebben blijven we gefocust op de doelstelling en ben je als ondernemer altijd op de hoogte. Deze wisselwerking resulteert in de beste online marketing resultaten zoals je kan lezen bij onze referenties.

Is Multi Funnel marketing iets voor jouw bedrijf?

Wanneer je zelf wil ervaren wat Multi Funnel marketing kan opleveren voor jouw bedrijf, aarzel dan niet om ons aan te spreken op de chat of bel ons op 076 782 0560. We checken vrijblijvend de mogelijkheden en laten je graag direct de quick wins weten.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.