Bram Clarijs

Online marketeer

In 2018 heb ik mijn opleiding Commerciële Economie Sportmarketing en Management succesvol afgerond. Gedurende mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat mijn interesse voornamelijk in de online marketing ligt. Om deze reden ben ik ook een minor online marketing gaan volgen wat mijn interesse bevestigde. Na het afstuderen heb ik mijn eerste stappen mogen zetten in het werkveld bij een marketingbureau in Breda. Hier heb ik veel geleerd op het gebied van marketingstrategieën en klantcontact. Erik bood mij de kans bij eRocket aan om mijzelf verder te ontwikkelen in de kwaliteit en diepgang van strategische marketingcampagnes. Dit sprak mij dan ook direct enorm aan!

Wat is mijn plan?

Met de ervaring die ik tot nu toe op heb gedaan wil ik binnen eRocket met een nauwe samenwerking en korte lijnen gezamenlijk met de klant tot een strategisch plan komen aan de hand van Multi Funnel marketing. Leergierigheid, doorzettingsvermogen en creativiteit zijn eigenschappen die mij definiëren en tot een perfecte match maken met eRocket. Door online marketing te verzorgen vanuit het klant perspectief, maakt het iedere dag anders en is iedere campagne weer een nieuwe uitdaging.

Wie is Bram?

Ik ben geboren en getogen in Breda. Ik ben dan ook regelmatig in de binnenstad te vinden om een terrasje te pakken of voor andere leuke activiteiten. Ook ben ik altijd fanatiek voetballer geweest, maar ben ook groot fan van wintersport en kitesurfen.

Wil je meer weten over eRocket en onze Multi Funnel strategie? Neem dan contact met mij op via [email protected] of telefonisch via 076-7820560, zodat we gezamenlijk tot een strategisch plan kunnen komen.

Bram Clarijs