Bori Secreve

Online marketeer

In juni 2019 heb ik de master Marketing Management aan de Tilburg Universiteit succesvol afgerond. Daarvoor heb ik de opleiding Commerciƫle Economie aan Avans Hogeschool te Breda gevolgd. Tijdens mijn studies heb ik veel geleerd op het gebied van marketing en de vele aspecten binnen de marketing. Daarnaast kwam ik tijdens mijn studies erachter dat mijn interesse op het gebied van online marketing ligt. Op het gebied van online marketing blijf je uitgedaagd worden om als bedrijf en als persoon jezelf te blijven ontwikkelen, waardoor ik dit leuk en interessant vind.

Na mijn afstuderen ben ik met mijn vriendin door Singapore en Maleisiƫ gereisd, waarna ik nu ben begonnen aan mijn nieuwe uitdaging: online marketeer bij eRocket. Bij eRocket zal ik mezelf ontwikkelen tot een echte allrounder binnen de online marketing. Bij eRocket wordt er gebruikt gemaakt van Multi Funnel marketing om de doelstellingen van de klanten te behalen. Hierbij worden alle online marketing kanalen geoptimaliseerd om de doelstelling te realiseren.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het voetbalveld of in de binnenstad van Den Bosch of Breda voor een hapje en een drankje. Ook vind ik het erg leuk om te reizen/backpacken om nieuwe landen/steden te verkennen en andere culturen te leren kennen.

Bori Secreve

Bori werkt onder andere voor Cars&Cargo, B&V partners in veiligheid, StrayShop, Arctic Fox, Van Bragt Time en DoctorConnect.

Blogartikelen van Bori

Amazon
Google My Business
Beste tijd om te posten op linkedin