Arianne van Noort

// Arianne van Noort //

Als allround online marketeer bij eRocket help ik jou graag met SEO, SEA, social media en e-mail marketing. Die combinatie van kanalen levert namelijk het meeste rendement op voor jouw bedrijf én zorgt ervoor dat mijn werk iedere dag weer een uitdaging is. Dat maakt het werken bij eRocket extra leuk! Wij noemen deze slimme combinatie van online marketing kanalen Multi Funnel marketing.

Mijn passie voor…

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie en de master Marketing Management heb ik veel geleerd over alle facetten van marketing. Al snel kwam ik erachter waar mijn passie ligt: marketing, data en branding. Daarbij zoek ik graag samenwerkingen op om tot het beste resultaat te komen.

PostAds & eRocket

Na mijn masteropleiding ben ik gestart in de online marketingwereld bij online marketingbureau PostAds. Bij PostAds heb ik 1,5 jaar samen met mijn collega’s gewerkt voor MKB(+) klanten en nationaal opererende bedrijven. Eind 2018 heb ik samen met Erik de stap gemaakt naar eRocket. Bij eRocket zetten we iedere dag met veel plezier SEO, SEA, social media en e-mailmarketing in voor onze klanten.

Hockey, strand en etentjes

In mijn vrije tijd sta ik op het hockeyveld of op de squashbaan. Daarnaast ben ik veel te vinden aan de Zeeuwse kust en ga ik graag weekendjes weg. Ook sla ik een etentje met familie en vrienden niet snel over!

Vind je onze Multi Funnel strategie interessant en wil je meer weten over onze werkwijze? Ik vertel je graag meer! Je kunt mij bereiken via arianne@erocket.nl of telefonisch via 076 782 05 60.

Arianne van Noort