AI trainingen

AI trainingen

Artificial intelligence. Een buzzword of de toekomst? Het lijkt wel of iedereen er op dit moment mee bezig is. Een goede reden voor ons om AI eens onder de loep te nemen. Wat kunnen we ermee en hoe zetten we het in om onze dagelijkse taken gemakkelijker te maken? We hebben een training gemaakt waarin AI en ChatGPT centraal staan. In 2024 geven we verschillende trainingen in Breda en Den Bosch. Ben jij erbij?

Onderwerpen van de AI training

Onze AI training is dynamisch. Alle deelnemers mogen gezamenlijk kiezen welke onderwerpen we gaan toelichten. Op deze manier is er voor ieder niveau genoeg ruimte om verder te leren.

Praktische informatie

Datum: woensdag 27 maart 2024
Tijdstip: 14:45 uur tot 17:00 uur
Locatie: eRocket Den Bosch Amerikastraat 3 – 5232 BE Den Bosch (Locatie: Blauw – Merin)

Deze training heeft volledige capaciteit bereikt.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de training.

Wil je in de toekomst toch een keer deze AI training bijwonen? Houd deze pagina dan goed in de gaten of neem contact op met Danique (danique@erocket.nl)! Er volgen namelijk nog meer toffe AI trainingen in 2024.

Vragen

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en de grenzen van AI en ChatGPT verleggen. Zet je schrap voor een boeiende en leerzame reis vol nieuwe inzichten en praktische toepassingen.

Heb je vragen over de AI training? Stuur dan een mailtje naar Danique via danique@erocket.nl of neem contact op met je vaste contactpersoon.

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.