3 redenen waarom jij moet adverteren op Indeed

Adverteren op Indeed

Je herkent het vast wel. Een vacature dat maar niet vervuld wordt. En dat ondanks alle pogingen.

Je hebt jouw vacature al op Indeed geplaatst, maar toch komen er geen of weinig sollicitanten binnen. Daarom is dit artikel relevant voor jou. Wij hebben namelijk een oplossing. Start met adverteren op indeed.

Wij geven je 3 redenen in dit artikel. Start your engine and let’s go! 🚀

Waarom adverteren op Indeed?

Indeed heeft wereldwijd méér dan 180 miljoen bezoekers per maand en is daarmee de beste vacaturesite ter wereld. Dit geldt ook voor Nederland. Het platform biedt vele advertentiemogelijkheden aan. Het gaat dus verder dan alleen het plaatsen van een vacature.

Indeed is tegenwoordig onmisbaar binnen de recruitment wereld. Het kanaal wordt dan ook veel gebruikt om de perfecte kandidaat te vinden.

Waarom zou je dan adverteren op Indeed? Wij geven 3 redenen:

1. Jouw kandidaat effectief bereiken

Wanneer je start met adverteren op Indeed kan je jouw meest geschikte kandidaat heel specifiek bereiken. Door de vele targeting-opties breng je jouw vacature onder de juiste ogen. Wanneer een kandidaat op zoek is naar een baan wil je graag jouw vacature weergeven. Sowieso als de kandidaat zoektermen gebruikt die relevant zijn aan de openstaande functie.

Met adverteren op Indeed kun je hier op inspelen. De openstaande vacature wordt vertoond aan de potentiële kandidaat op het juiste moment.

2. Betere zichtbaarheid op Indeed

Uiteraard kan je ook gratis jouw vacature plaatsen op Indeed. Wist je dat jouw zichtbaarheid al snel minder wordt. Dit komt omdat de gratis plaatsingen chronologisch worden weergegeven. Wanneer er veel vacatures geplaatst worden, verdwijnt die van jou onderaan de stapel.

Met advertenties op Indeed staat jouw vacature altijd boven de gratis plaatsingen. Jouw vacature heeft hiermee een betere zichtbaarheid op Indeed.

3. Combinatie met Google Ads

Met de juiste mix van kanalen zorg jij dat jouw gewenste kandidaat niet om de vacature heen kan. (Dat is ook de kracht van Multi Funnel marketing 🚀)

De combinatie van Indeed en Google Ads is het meest succesvol wanneer mensen zoeken naar een nieuwe baan. wist je dat de meeste zoektochten naar een nieuwe uitdaging starten bij Google? Zet dus ook online advertenties in binnen Google om jouw kandidaat te bereiken.

Meer informatie nodig?

Twijfel je of je wilt adverteren op Indeed of wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw vacature? Lees gerust onze andere artikelen over het belang van online marketing voor recruitment of over het inzetten van Google for Jobs.

Uiteraard kan je mij altijd een berichtje sturen op hidde@erocket.nl.