4 relevante online marketing blogwebsites voor jou

Marketing blog websites

Als online marketeers zorgen wij er altijd voor dat we de nieuwste en beste marketing strategieën implementeren zodat de door jou gestelde doelen behaald kunnen worden. Ben je nieuwsgierig naar hoe we dit doen, of blijf je zelf ook graag op de hoogte van de laatste trends? Door up-to-date te blijven in de huidige markt en diens veranderingen kun je er beter op inspelen. Dit doen we dan ook aan de hand van online marketing blogwebsites. In dit blogartikel lees je over de 4 meest relevante en populaire online marketing blogwebsites die van waarde kunnen zijn voor elke online marketing fanaat.

Frankwatching

Frankwatching is de place-to-be voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Mocht je Frankwatching nog niet kennen: het is een van de grootste en populairste online platforms dat tools, trends en ontwikkelingen deelt.
Het fijne aan Frankwatching is, is dat het grootschalig is; meer dan 600 experts delen hun kennis via artikelen, infographics, video’s en blogs maar ook in de vorm van trainingen, webinars en evenementen. Je krijgt dus niet alleen regelmatig updates, de auteurs zijn ook specialisten in het vak waar ze over schrijven. Zo weet jij dat de informatie die Frankwatching deelt niet alleen waardevol is, maar ook goed onderbouwd en toepasbaar.
Frankwatching online marketing blogwebsites

Marketingfacts

De focus van Marketingfacts is niet per se het volgen van trends en updates, maar meer het delen van kennis en ervaring en het ontwikkelen van professionals. Het is eerder kwalitatief dan kwantitatief. De inhoud heeft meer diepgang en is niet gericht op korte termijn oplossingen.
Naast een breed aanbod marketing strategieën, biedt marketingfacts net als Frankwatching ook trainingen en boeken. Wat wel een unieke functie is, is het Stats Dashboard. Hier worden up-to-date cijfers en statistieken gedeeld per onderwerp per categorie.

Emerce

Emerce is een platform waar nieuwe en trending insights maar ook reguliere nieuwsberichten worden vermeld. De blogartikelen die op de website staan zijn trending, informatief en up-to-date. Met verschillende artikelen per onderwerp is er altijd wel een blogartikel voor het onderwerp waar je naar op zoek bent.
De (blog)artikelen zijn niet alleen op internationale schaal gericht, maar ook op nationale schaal. De Nederlandse politiek, updates over de TikTok app, maar ook de handelsomzet van Singles Day worden behandeld. Nieuwsberichten waarin afspraken, deals of uitspraken worden vermeld, worden door Emerce zelf opgepikt en uitgepluisd tot er een nuttige blog uit ontstaat.
Al met al is Emerce ontzettend divers en relevant genoeg om je dagelijkse nieuws en tips van te halen.
Emerce online marketing blogwebsite

Onlinemarketingblogs.nl

Deze website is eigenlijk geen blogwebsite. Het is ook zeker geen grote website met veel diepgang, maar wel een website die de meest populaire online marketing blogartikelen van vandaag deelt.
Relevantie is key voor onlinemarketingblogs.nl. Het voordeel van deze website is dat je weet welke artikelen populair en trending op Facebook en Twitter zijn. De artikelen worden gedeeld op basis van het aantal shares. Je wordt daarbij gelijk doorgelinkt naar de oorspronkelijke website van een online marketing blog.
Er staat een overzicht op met de populairste blogs en bloggers van vandaag. Zo weet je altijd wie, wat en welk platform trending is.

Aan de slag met online marketing blogwebsites

Ben jij na dit blogartikel gelijk naar de online marketing blogwebsites gegaan maar heb je nog vragen? Of weet je niet zeker wat deze online marketing blogwebsites voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag. Je altijd contact met ons opnemen via de chat, telefonisch via 076-782 05 60 of een mail sturen naar emma@erocket.nl.

Meer uit online marketing halen?

Wij presenteren graag de kansen die wij zien.

Meer inspirerende blogs

populairste online marketing blogs 2020
De populairste online marketing blogs

Belangrijke pagina's

Wat is jullie track record?
Content marketing
185% meer leads met online marketing voor Landgoed Ulvenhart

Mond tot mond gaat het prima. Maar er is ruimte voor groei. Hoe zorg je ervoor dat je meer klanten krijgt die anderen weer kunnen overtuigen? Met SEO, SEA en social media marketing realiseren we voor Landgoed Ulvenhart 185% meer leads.