10 voordelen van Multi Funnel marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten dat dit het meeste rendement voor websites oplevert.
In dit artikel geven we aan wat de voordelen zijn van Multi Funnel marketing.

Voordelen Multi Funnel marketing

Voordeel 1: Complete online marketing strategie


Multi Funnel marketing is het optimaliseren van alle online marketing kanalen om een doelstelling te halen. Hierdoor is een Multi Funnel plan altijd een complete strategie waarin alle online marketing kanalen versterkt worden.

Voordeel 2: Een overzichtelijke aanpak

Wanneer wij starten met een Multi Funnel project zorgen we dat er een plan voor een half jaar of jaar gemaakt wordt. In dit plan staan de doelstelling, alle subdoelstellingen en een overzichtelijke online marketing kalender.
In deze kalender zijn per maand alle SEO, SEA & social media werkzaamheden uitgewerkt. Bij sommige klanten verwerken we hierin ook email-marketing, content marketing en affiliate marketing.
Deze overzichtelijke kalender is het handvat waaraan alle online marketing werkzaamheden worden opgehangen.

Voordeel 3: Snel inspelen op data en kansen


De online marketing kalender die gebruikt wordt is voor een langere periode ingericht. We bespreken de werkzaamheden maandelijks met onze klanten, waardoor we altijd snel kunnen inspelen op data en kansen die er liggen. We voegen regelmatig zaken toe aan de online marketing kalender, zodat we altijd direct inspelen op kansen om de doelstelling sneller te behalen.

Voordeel 4: Continu verbeteringen op je website


Conversie optimalisatie is een onderdeel van onze complete online marketing strategie. Conversie optimalisatie omvat het continu observeren en analyseren van bezoekersgedrag op de website en hierop bijsturen zodat meer bezoekers converteren. Doordat we continu kijken wat bezoekers op de website doen, zorgen we ook dat de website iedere keer beter ingericht wordt. Op deze manier gaat de website meer opleveren voor jouw bedrijf.

Voordeel 5: Meer rendement uit je advertentie budget


Met Multi Funnel marketing versterken we de online advertenties (SEA) samen met SEO en conversie optimalisatie. Hierdoor hebben we een compleet beeld en kunnen we goed bijsturen op de data. In Google Ads (voorheen AdWords) willen we alleen budget uitgeven aan de bezoekers die interessant zijn voor jouw bedrijf. Wanneer bezoekers te weinig rendement opleveren, zorgen we dat de advertenties bijgestuurd worden.

Voordeel 6: Een stok achter de deur


Bij eRocket werken we altijd samen met de klant. Dit betekent dat we (minimaal) maandelijks contact hebben over de voortgang van ons Multi Funnel plan. Bij deze presentaties worden statistieken, werkzaamheden en plannen besproken. Voor sommige klanten is dit moment een goede stok achter de deur om op de hoogte te worden gebracht en om zelf een aantal zaken uit te voeren.
webdesign of ontwerpers die bij jou passen

Voordeel 7: Alleen experts die bij jouw bedrijf passen


Wij weten alles van online marketing. We zijn geen ontwerpbureau en bouwen geen websites. Ons team bestaat enkel uit online marketeers. Hierdoor kunnen we schakelen met diverse experts op het gebied van huisstijlontwikkeling, webdesign & offline communicatie. In overleg met jou schakelen we met de partij die het beste bij jouw bedrijf past.

Voordeel 8: Regelmatig contact met het team


Zoals eerder aangegeven hebben we bij eRocket veel contact met onze klanten. Als klant heb je een vast online marketing team en één contactpersoon. Hiermee heb je de maandelijkse gesprekken en diegene voert ook de werkzaamheden uit. Bij eRocket zorgen we wel dat iedereen regelmatig meekijkt met lopende campagnes om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk nieuwe kansen op blijven pakken. Op deze manier houden wij elkaar scherp!

Voordeel 9: Inzicht in werkzaamheden


Bij eRocket hebben we een tool, de eRocket Manager, waarin je als klant een overzicht hebt van alle werkzaamheden die we doen. Je ziet wat wij exact gedaan hebben en hoe lang wij ermee bezig zijn geweest. Op deze manier heb je, naast de overleg momenten, altijd inzicht in de werkzaamheden die we voor jou uitvoeren.

Voordeel 10: Zelf online marketing kennis opdoen

Wij delen altijd onze kennis. Doordat wij precies aangeven wat we aan SEO of SEA hebben gedaan, krijg je zelf meer kennis. Deze kennis kun je zelf inzetten bij het uitvoeren van aanvullende online marketing werkzaamheden. Op deze manier leveren de online marketing werkzaamheden nog meer resultaat op en worden doelstellingen eerder behaald.

Bonus voordeel: Multi Funnel levert geld op

Wanneer wij Multi Funnel marketing bij een klant uitvoeren, moeten wij ervoor zorgen dat we de online marketing uitgaven van onze klant terugverdienen. Bij eRocket kunnen alle klanten na minimaal een half jaar maandelijks opzeggen. Onze werkzaamheden zijn erop gericht om aanvragen en omzet voor jouw bedrijf op te leveren. Met Multi Funnel marketing halen we het meeste rendement uit je online marketing budget.

Ben jij ook overtuigd van Multi Funnel marketing?

Wil jij na het lezen van dit blogartikel ook weten wat Multi Funnel marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij komen graag bij je langs om de voordelen van Multi Funnel marketing voor jouw bedrijf aan te tonen. Je kunt ons op via chat aanspreken, ons bellen op 076 782 0560 of mailen naar erik@erocket.nl.
https://www.youtube.com/watch?v=ri4_A07cWbw

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.